~ WeLcOmE To SyAiZa-ChAn FaIrY TalE StOrY...~

~ WeLcOmE To SyAiZa-ChAn FaIrY TalE StOrY...~
Someone said that "It's such a waste,writing things in the past" .....But to me...It's not awaste writing things in the past because "sometimes u will wonder what you've done in the past, so you will go back to your diary and recall what it is"................................ ~"YOU NEVER KNOW THE FUTURE, BUT THE PAST NEVER CHANGE..." ~

spe yg dah follow tuh please tngglkn link n cmmnt kat shoutbox k.nnty ceja bole follow back.TQ :D,

luv my blog...?? "like" this k..kamsahamnida. hehe..

Rabu, 10 April 2013

Welcome Back Syaiza..!! :)

Reactions: 
Assalamualaikum w.b.t

Sudah lama rse nye ceja x mengupdate blog nie...
 agak2 ada lagi tak yang mengikuti blog ceja ni.. ?? hehe... dan sudah tentu lah mcm dh x de je..
mklumlah.. dh berbulan dibiarkan bersawang...
 mule2 kerap update.. makin lama makin kurang.. then smpi lah berbulan2..
busy skettt rase nye sem ni.. huhu..

Dan Alhamdulillah... sekarang ceja sedang belajar menjadi org baru..
Belajar mentarbiah diri,
mencari jalan yang lurus kearah sebuah cahaya...

Hurm.. rase nye seperti seorg mualaf yang baru menjumpai islam je..
bnyk bnda yg ceja xtau tentang islam..
Even tahu pun.. jarang nk praktikan dalam hidup..
hnya belajar.. utk lulus dlm peperiksaan..
Astaghfirullah... huhuhu..

Bersyukur sngt2 ble ceja dikurniakn insan2 yang sngat2lah "OSEMM"
membawa dan mengajar ceja tentang erti hidup yang sebenar..
Erti Kehidupan sebagai seorg Islam yang bukan sekadar di atas IC shaja..
Mengajar ceja mencari Cahaya tuh..





Credit kepada akak2 naqibah usrah ceja dan sahabt2 usrah..

Jazakallahu Khairan kalian ..!!

Ukwahfillah abadan abada..
Ana uhibbukumfillah ..!!! >,<


***xtau nk tlz ape lagi sbb dh xreti nk mengarang ayat.. hehe**

Sekian utk kali ini..
Wassalam.. :)


3 ape yg korank nk bebel gak:

cimon berkata... [Reply to comment]

Welcome back!! (^_^)

Ania berkata... [Reply to comment]

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Saya baru menemukan blognya - nice:)
Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

Анна Лапина berkata... [Reply to comment]

Также в чате могут находиться Индивидуалки в Киеве
и их можно заказать именно оттуда. Положительная шлюха с сексуальными наклонностями. Образованна (студентка факультета культуры). Общительна. Сексуальна. Чувство объективного восприятия реальности люди, им не обладающие, часто называют цинизмом.

spe yg ada fb tuh..jgn lpe follow mlalui fb skali yeah..tq2

..

salji

berapa orang sedang skodeng skunk

lalala~ song